0 Vinstval 0 Vinstval
Har du vunnit? Ange din vinstkod nedan.
Du har att välja
Bra val! Du är nästan klar men behöver bekräfta ditt vinstval här.
 • Kan jag byta varuvinsten mot pengar?
  Ja, det kan du. Istället för en varuvinst i Vinstvalet kan du väja att ta ut vinstens värde (180 kronor) i pengar.

  OBS! Om du redan valt en varuvinst och bekräftat ditt val, kan du inte ändra i efterhand. Det går inte heller att välja ovanstående alternativ om tidsperioden för ditt val har gått ut. Förklaringen till det är att varuvinsten då redan är packad och skickad till dig.
 • När kommer min varuvinst?
  Du har 14 dagar på dig att göra ditt vinstval. När du har gjort ditt val så packas och skickas produkten direkt. Du bör ha den hos dig inom en vecka. Om du inte väljer någonting så får du en fin produkt ändå som skickas hem till dig när 14 dagar har gått.

  Du som har valt en tidningsprenumeration kommer att få nästa utgivningsnummer. Det kan ta 1 vecka till ca 1 månad beroende på titel och när din order kommer in.
 • När får jag pengarna?
  Om du väljer att ta ut din varuvinst i pengar så kan du vänta dig att de finns på ditt konto inom fyra veckor. Har vi ingen uppgift om konto så får du istället en utbetalningsavi.
 • Kan jag ändra mitt val av vinst i efterhand?
  Nej, tyvärr går det inte. När du gjort ditt val skickas produkten – eller startar överföringen av pengarna – direkt.
 • Hur gör jag mitt vinstval?
  Du går in på vinstvalet.postkodlotteriet.se för att se allt du kan välja bland. Du loggar in med din kod på 8 tecken och väljer den vinst du gillar mest genom att lägga den i vinstkorgen.
  Om du har flera vinster kan du välja samma produkter flera gånger om du önskar.

  Fyll i ditt födelsedatum (år, månad, dag) och bekräfta ditt vinstval för att avsluta ditt val.
  Du har nu bekräftat ditt vinstval och det finns ingen möjlighet att ändra detta i ett senare skede.
 • Vad gör jag om min produkt är skadad?
  Vi hjälper dig! Mejla en bild på den skadade produkten tillsammans med dina kontaktuppgifter till oss på: kundservice@postkodlotteriet.se
 • Hur får jag veta att jag vunnit?
  Vi har automatisk vinstbevakning på alla lottdragningar och meddelar dig om du vinner. Beskedet kan komma med mejl, sms eller som ett brev i din brevlåda.
 • Vad har vinsten för värde?
  Vinstens värde är 180 kronor. Väljer du att ta ut vinsten i pengar så är det den summan du får. Produkterna du kan välja bland är värda minst 180 kronor, ofta mer än så.
 • Varför har Postkodlotteriet varuvinster?
  Vinstvalet är ett sätt att erbjuda dig som är kund möjligheten att välja själv. Genom samarbeten med olika välkända varumärken kan vi erbjuda fina produkter som ofta är värda lite mer än vinstvärdet på 180 kronor. Du kan även välja att ta ut vinsten i pengar.
 • Var hittar jag min vinstkod?
  Vinstkoden hittar du i det vinstbesked du fått från oss – antingen ett mejl, ett sms eller ett brev i brevlådan. Koden består av 8 tecken och är giltig i 14 dagar från det att du fick vinstbeskedet. Hittar du inte din kod, ring 0771-22 55 22 eller mejla kundservice@postkodlotteriet.se så hjälper vi dig att ta fram en ny.
 • Vad gör jag om jag inte fått min varuvinst?
  Om din vinst inte dykt upp, eller om den gått i retur, ring 0771-22 55 22 eller mejla kundservice@postkodlotteriet.se så hjälper vi dig.
 • Kan jag ändra leveransdatum av min varuvinst?
  Du kan skjuta upp leveransen av din vinst i max 6 veckor, utom när du väljer en tidningsprenumeration. Du kan inte påverka ”leveransdatum” om du väljer att ta ut vinsten i pengar.

Vinstkorg

Bekräfta vinstval
Bra val!

Du är nästan klar och skickas nu
vidare till bekräftelse av ditt vinstval.

Vinstval saknas!

Din vinstkorg är tom och skickas
nu tillbaka till vinstlistan.

Vinstval saknas!

Du har fler val att göra och skickas
nu tillbaka till vinstlistan.

Ett ögonblick!

Du loggas nu ut...